Volg Deze Eenvoudige Stappen Om Reizen Hoofdpijn Te Elimineren

Als je het woord reizen hoort, zoals veel mensen, stel je je waarschijnlijk voor dat je op een wit zandstrand zit, drinkt in de hand, met heldere blauwe golven die lui naar de kust lappen. Er zijn vele prachtige strand reizen bestemmingen. Dit artikel zal u helpen kiezen welke voor u het meest geschikt is.

Wees je bewust van oplichting die proberen te prooien op onvoorzichtig reizigers. In veel armere gebieden van de wereld, het is het veiligste om te veronderstellen dat iedereen smeken voor geld of proberen om u te stoppen voor zowat elke reden zou een zakkenroller. Laat je portemonnee nooit zien of overhandigen aan iedereen, zelfs als ze beweren politieagenten te zijn.

Als u naar een ander land reist, moet u de wetten van dat land oppoetsen. Sommige buitenlandse landen hebben wetten die je zou kunnen bekijken als een beetje vreemd of niet verwachten. Als voorzorgsmaatregel is het altijd een goed idee om vertrouwd te raken met de wetten die specifiek zijn voor de plaats die u bezoekt.

Als u naar een gebied reist dat een vloeistof beperking heeft op alle vloeistoffen die u zou kunnen verpakken, investeer dan in Bar shampoos en tand poeder. Geloof het of niet, je eigenlijk Bar shampoo en tandpasta vinden die beschikbaar zijn in poedervorm online. Deze items zijn een geweldige manier om vloeibare beperkingen te omzeilen.

Voorzichtig zijn met aankopen tijdens het reizen zal u helpen door de douane. Onthoud alles wat u op uw reis koopt, moet door de douane gaan wanneer u thuis komt, dus wees voorzichtig wanneer u straatverkopers in het buitenland of andere verkopers die namaak of onveilige souvenirs aanbieden, die u later moet opgeven.

Als je weet dat je moet vliegen, doe jezelf een plezier en Draag schoenen die minimale inspanning vergen om uit te gaan. Kies die dag niet om je oogje vleugeluiteinden te dragen met moeilijk te binden veters. Vrouwen kunnen klompen of slip-ons dragen; mannen moeten kiezen voor een casual schoen stijl die gemakkelijk met één hand aan en uit kan worden geschoven.

Vliegtuigen kunnen worden gevuld met lucht bacteriën. Je wat Neosporin in je neus deppen terwijl je in het vliegtuig bent om de kiemen in de lucht te bestrijden. U hand sanitizer ook regelmatig gebruiken. Nadat je de sanitizer in je handen wrijf, zet een kleine hoeveelheid recht onder je neus.

Als je jonge kinderen hebt en van plan bent om te vliegen, moet je niet vergeten dat ze iets nodig hebben om hun oren te helpen “pop” wanneer het vliegtuig opstijgen en landen. Je kauwgom meenemen, of als je kind kauwgom slikt, Tootsie Rolls zijn het perfecte alternatief, omdat ze net lang genoeg kunnen worden gekauwd om te helpen.

Rijd door ramen op Fast Food plaatsen bijna onvermijdelijk geven u te veel of te weinig suiker of andere zoetstof wanneer u koffie of thee bestelt. Gooi tijdens het reizen niet de extra weg! Geniet van een Mirjam of misschien een beetje tin en houd het voor de volgende keer dat je kort bent. Het klopt zeker dat je moet omdraaien en terug gaan door de drive!

Voordat u vertrekt naar een overzeese vakantie, maakt u een kopie van uw reisschema om met een vriend of een familielid te vertrekken. Dit zorgt ervoor dat iemand anders weet waar je moet zijn en wanneer. Het kan u ook helpen als uw bagage verloren gaat, omdat u een binnenlands contact hebt dat uw verblijfplaats kan bevestigen.

Wees je bewust van het potentieel voor bedwantsen tijdens het reizen en controleer altijd het beddengoed zodra je in je kamer komt. Zet uw bagage niet op het bed. Bedwantsen zijn meer geneigd om thuis te komen met reizigers die hun tassen toelaten om spreien of matrassen aan te raken. Plaats uw tas in plaats daarvan op een stoel of ander meubelstuk dat niet is gestoffeerd.

Doe onderzoek of bepaalde vaccinaties worden aanbevolen of vereist voordat u naar het buitenland reist. Dit is net zo goed om jezelf te beschermen als om te voldoen aan de eisen van het land. U kunt contact opnemen met uw arts, de website bezoeken van het land dat u bezoekt of een zoekopdracht op internet uitvoeren naar de informatie.

Als je het woord reizen hoort, denk je waarschijnlijk aan het strand. Strand bestemming vakanties zijn aantrekkelijk omdat ze ontspannend en leuk zijn. Hopelijk, dit artikel heeft geholpen begeleiden u naar een strand bestemming die geschikt is voor uw volgende reis.